Traiteurgerechten

Deze worden verpakt in gesealde bakjes die zowel in microwave als oven (160 °C) kunnen. Inbegrepen in de onderstaande warme traiteurgerechten.Aardappelkroketten (6st/pers.) of tuinkruidenpuree of aardappelgratin (aardappelgarnituur/keuze bepalen bij het doorgeven van de bestelling, indien niet bepaald kiezen we zelf) én seizoensgroenten (boontjes met spek,witloof, balkjes van knolselder, courget, oerpeen en wortel) zijn steeds inbegrepen bij alle hoofdgerechten.

Vleesgerechten(min. 4pers) 

Varkenshaas van Brasvarken met peterselie/champignonroomsaus  € 18.80/pers.
Haasje van ibericovarken met gebakken spekjes, champignons vergezeld van een biersausje € 23.00/pers.
Lamsmignon onder een kruidenkorst met een zuiderse groenten, sausje van honing en rozemarijn € 26.00/pers.

Gerechten zonder extra groenten en aardappelgarnituur (per kg)

Vol au vent met kip, balletjes en champignons € 15.80/kg

Visgerechten(min.4 pers)

Wilde Schotse zalm met een coulis van spinazie en basilicum € 27.50/pers.
Vispannetje (zalm, kabeljauw, rivierkreeft en scampi) zonder extra groenten en aardappelgarnituur € 36.00/kg

Vegetarisch

Duo van lasagne met boschampignons/noten/geitenkaas en witlooftaartje met zachte blauwe kaas € 21.00/pers

Kindergerechten

Kroketten, aardappelgratin of tuinkruidenpuree inbegrepen

Vogelnestje met tomatensaus  € 8.50/pers
Vidé met vol au vent € 8.50/pers
Gebakken kipfilet met appelmoes € 8.50€/pers

 

 

 

 

Nieuwsbrief Kapblok

Blijf op de hoogte!