Info

Natuurlijk kan u bij ons ook terecht voor een lekker sappig stukje vlees of wild dat u thuis zelf kan bereiden. Ook hebben wij een paar wijnen geselecteerd die u kan kopen in de winkel.

Verder hebben wij zoals steeds een zeer ruim assortiment van zelfbereide vleeswaren, kazen en kant-en-klare gerechten in de toonbanken.

Het minimum aantal personen per gerecht of menu tijdens de eindejaarsfeesten is 1, vanaf 6 personen kan u 2 verschillende menu’s bestellen met uitzondering van buffetten e.d. Op andere tijdstippen geldt er een minimum van 4 personen of meer .

Bestel aub tijdig (minimum 5 dagen op voorhand), wij nemen nooit meer aan dan we perfect kunnen afwerken.

Om vergissingen te vermijden worden feestbestellingen alleen in de winkel of per mail (via bestelformulier op website) aangenomen. Dus nooit telefonisch.

Wij vragen een voorschot van 25%. U kan betalen met bankcontact.

Voor schotels, kommen, transportbakken e.d. rekenen wij een waarborg aan. Deze dienen altijd binnen de 2 dagen (oudjaar 1 week) netjes en afgewassen terug bezorgd te worden.

Bij het laattijdig terugbrengen wordt er een huur aangerekend van 10%/dag.

Voor andere suggesties zoals barbecue, winterbarbecue, buffetten e.d. verwijzen wij u graag door naar www.KAPBLOK.be. Alle prijzen zijn btw inclusief.

Particuliere leveringen aan huis kunnen wij helaas niet aanbieden tijdens de feestperiode en in de weekends wegens tijdsgebrek.

Nieuwsbrief Kapblok

Blijf op de hoogte!