Persmededeling
Kapblok@foodhall De Smidse verhuist naar Haasrode en opent Foodgarage Hoase. 

Na intern overleg met eigenaar Virix van Foodhall De Smidse in Leuven heeft Erwin Mertens van De Kapblok beslist om hun zeer succesvolle winkel in de Smidse integraal te sluiten vana 1/1/2020 en te verhuizen naar Haasrode.

De reden is dat de toekomstplannen van beide partijen niet echt matchen.
Virix wil het concept switchen naar deels kantoren en nonfood met behoud van resto Rossi en onze slagerij (de publiekstrekkers).
De kapblok wou eigenlijk gewoon zijn ding kunnen blijven doen (winkel/resto en ook de feesten en evenementen buiten de winkeluren) in het oorspronkelijk concept van een echte foodhall met voedingswinkels .
Daarom heeft de Kapblok zelf (begin juli 2019) beslist om De Smidse te verlaten op 1 jan. 2020 en zelf een pand gekocht om een eigen foodhall op te richten.
Dit in de beste verstandhouding met Virix. Het was dan ook geen makkelijke beslissing, want een zeer goed draaiende en groeiende zaak verhuizen kwam er pas na veel wikken en wegen.
De Kapblok wenst dan ook uitdrukkelijk Virix te bedanken voor de geweldige en leerrijke ervaring en de zeer goede en nauwe samenwerking en de kans die we kregen om iets mooi op te bouwen naast hun hoofdzaak op de Tiensesteenweg in Heverlee. 

De Kapblok heeft in Haasrode een pand gekocht (750m²) om te verbouwen tot een foodhall na de verhuis van de huidige garage.
Het pand is de huidige garage Gilcon (Kia/ex-SAAB) aan de Geldenaaksebaan 454 over Syntra, Kia-dealer Gilcon is aan de overkant een prachtig pand aan het bouwen aanpalend aan hun al recente showroom.
In het huidige gebouw zal Foodgarage HOASE (dialect voor Haasrode) open gaan, in de lente van 2020 na de verhuis van Gilcon.
De foodhall zal ingevuld worden met :
Culinaire slagerij De kapblok met uitbreiding van groenten en fruit en zuivel in een glazen inloopfrigo
Au Flan Breton Bakkerij
VOITUUR Bar/eetcafé/feestzaal/terras/evenementen.
Cubee pakjesautomaat met 58 lockers aan de buitengevel.
2 Ruime kantoren aan de linkerkant van het gebouw (nog in te vullen).
GRATIS parking voor circa 40 auto’s..

Ps: De Kapblok engageert zich om tot de allerlaatste dag in foodhall De Smidse (31/12/2019) zich volledig in te zetten zoals vanaf dag 1.
Consequente en duidelijke openingsuren zoals het altijd was en topkwaliteit bediend met een glimlach.  
Gerant Donovan verwelkomt u graag vanaf “ergens in de lente” in Foodhall Hoase.

Nieuwsbrief Kapblok

Blijf op de hoogte!