HET NATIONAAL BBQ-WKND 12/14 aug

Niets gezelliger dan tijdens een zomerse avond verzamelen met je gasten rond de barbecue bij je thuis, Vlaanderens bekendste bbq-Chef Peter De Clercq en De Kapblok nodigen je daarom uit om deel te nemen aan het Nationaal BBQ-WKND! 
Nodig familie & vrienden bij je thuis uit tijdens het weekend van 12 tot 14 augustus en geniet van een warme avond boordevol bbq-plezier.
De kapblok is gesloten wegens jaarlijks verlof vanaf 11/8, maar zorgt er voor dat u net op dit bbq-hoogtepunt onze knowhow niet hoeft te missen en zorgt voor een speciale vakantieprijs.
Vrij 12/8 en 1za 3/8 kan u uw bestelling afhalen tussen 8.00u en 10.00u.

Nationale bbq met buffet €21/pers. / kids -12j €8.5
Nationale bbq zonder buffet €10.5/pers. / kids -12j €4.5

Een echte all-in, vlees/vis/salade-buffet/sausjes/pasta/aardappelen/brood).
Voor één keer laten we de keuzes niet aan u over, maar laat ons u verrassen met wat we in petto hebben, kortom een bbq-buffet op “kapblok”-niveau. 
Hebt u vegetariërs onder uw gezelschap, laat het ons gerust weten.
Bestellen kan enkel in de winkel en website (niet telefonisch) tot en met 10/8.

Erwin Mertens is de beste beenhouwer van het land 2015-2017

Erwin Mertens van Slagerij De Kapblok in Heverlee mag zich twee jaar lang de beste slager van België noemen. Hij werd dinsdag verkozen door de Landsbond der Beenhouwers tot Eerste Beenhouwer van België in de Meesterschapwedstrijd. Onder meer zijn gedroogde ham en zwarte pensen werden als de allerbeste van het land verkozen. Met 23 x goud, 22 x zilver en 5 x brons vielen alle producten in de hoofdprijzen.
Bron: Het Nieuwsblad

Lees: Erwin Mertens, beste beenhouwer van Belgie!

Voor meer foto's en info zie onze facebookpagina.

De kapblok in het journaal

"CHARCUTERIE-STUDIO de kapblok"


Om u nog meer te kunnen verrassen (en ook wat meer plaats te hebben) hebben we onze zaak uitgebreid.
De charcuteriestudio met glazen rijpingsfrigo voor hammen, zouterij-producten en salami’s, het zal een uniek en onuitgegeven open atelier zijn met de modernste knowhow waar u al onze bereidingen van zowel traiteur als charcuterie kan volgen, van in de winkel , op de led wall en vanop straat door het venster voor de gluurders
J
.
Dit atelier zal op regelmatige tijdstippen gebruikt worden voor workshops i.v.m. het bereiden, van worsten, paté’s, salami’s, bbq’s
e

De steakrozen zijn er weer en de Leivese Sosis is geboren

UITSLAG Brazilian churrasco bloco wedstrijd

Winnaar Arne Mortelmans uit Korbeek-lo 25pers. churrasco bloco (had als enige voorspeld dat die ging smelten)

 2e en 3e prijs geloot door kinderen van klanten

  • 2e prijs wknd mini Louis Vautmans
  • 3e prijs 10 pers. culinaire bbq Bert Robben


Handmade in Belgium-label

De Kapblok ontvangt Handmade in Belgium label (HIB) van UNIZO.

Lees meer ...

Wie zijn we en wat doen we?



Nieuwsbrief Kapblok

Blijf op de hoogte!